Çocuk Diş Fiyatları

Uygun Çocuk Diş Doktoru Ücretleri ve Tedavileri Nerede Biliyor Musunuz? Kişiye özel belirlediğimiz tedavi ve çocuk diş fiyatları ile hizmetinizdeyiz.!

Çocuklarımız ağız sağlığı söz konusu olduğunda hepimiz için öncelik doğru bir tedavi ve diş hekimi korkusu oluşmasına sebep olmadan bu tedaviyi gerçekleştirecek ekiptir. Biz Çocuk Diş Kliniği olarak bu konuda oldukça iddialıyız. Aynı zamanda kişiye özel, cep yakmayan çocuk diş doktoru ücretleri ile çocuklarınızın olduğu kadar sizin de gözünüze gireceğimize inanıyoruz.

Çocuk Diş Fiyatları Bilgisi Alın ve Ücretsiz Röntgen İmkanından Faydalanın

    muayenehanemiz

    Çocuk Diş Doktoru Ücretleri Neye Göre Belirlenir?

    Çocuğunuzun ücretsiz röntgeni çekildikten sonra, pedodonti uzmanlarımız hangi tedavinin uygun olacağına karar verir. Sizinle ve minik dostumuzla birlikte bir tedavi planı çıkarılır. Eğer dişteki problem kolaylıkla giderilebilecek gibiyse hiç endişelenmeyin. Hem süreç hem de diş tedavisi maliyeti çok hafif olacaktır. Ancak sorun daha ciddi ise ve uzun bir tedavi gerekiyorsa çocuk diş fiyatları da buna göre değişir. Bu yüzden maliyetlerimiz kişiye göre değişebilmektedir.

    eğlenceli operasyon koltuğumuz

    Uygun Çocuk Diş Fiyatları ile Çocuğunuzun Ağız Sağlığını Koruyalım!

    Küçük yaşlardan itibaren ağız ve diş sağlığına önem vermek her bir birey için oldukça önemlidir. Klinik ekibimizin öncelikli önemli görevlerinden birisi uygun fiyat ile çocuğunuzun ihtiyacı olan tedaviyi layığı ile yapmak ve ardından minik dostlarımıza ağız bakımının önemini anlatarak, günlük rutinlerinde bu bakım yöntemlerini uygulamaya teşvik etmektir. Ebeveynler olarak çocuk diş doktoru fiyat değişimlerinin zaman zaman canınızı sıkabildiğinin farkındayız. Bu yüzden ailenizin küçük ferdinin mümkün olduğunca az hekim ziyareti yapması için ona diş temizliğinin önemini aşılamaya çalışıyoruz.

    Hastalarımızın Bizim İçin Yaptıkları Yorumlar Bizleri hastalarımızın kıymetli yorumları aracılığıyla tanımanızı isteriz.

    Oğlumda muazzam bir dişçi korkusu vardı. İlk defa kliniğinize gelirken sürüklemek zorunda kalmıştım. Ama hekim abileri ve ablaları ile tanışınca kontrollerine güle oynaya gelmeye başladı. Sadece iyi hekim olmak yetmiyor. Çocuk psikolojisinden de anladığınız için teşekkür ederim.

    Ayşe Melek N. Fissür Örtücü

    Kızım günlerce diş ağrısından kıvrandı durdu. Çocuk Diş Kliniği’ne gittik, hemencecik hallediverdiler. Üstelik diş fırçalamanın öneminden de uzun uzun bahsettiler. Bizimki şimdi her yemek sonrası hevesle diş fırçalamaya koşuyor. İlginize çok teşekkür ederim.

    Mine L. Çürük Tedavisi

    Ortaokula giden kızımın damağı yeterince gelişmediği için dişlerinde çarpıklıklar oluşmaya başlamıştı. Araştırmalarım sonucunda Çocuk Diş Kliniği’ne gittik. Ücretsiz röntgen sonunda uygun bir tedavi planı çıkardılar, renkli renkli tellerini mutlulukla taktırdı. Doktor amcalarımıza teşekkür ederiz.

    Muhammet M. Diş Teli Tedavisi

    Çocuk Diş Fiyatları Bilgisi ve Ücretsiz Röntgenden Faydalanmak İçin Arayın! Ücretsiz röntgen fırsatı sayesinde çocuğunuzun ihtiyacı olan tedaviyi belirleyelim.

    Pedodonti Alanındaki Sertifikalarımız Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sürekli kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.

    Ücretsiz İlk Muayene Fırsatından Faydalanmak İçin Bize Ulaşın! Çocuğunuzun ihtiyacı olan tedaviyi anında belirleyelim, sağlıkla gülümsesin.